fbpx

Van stress naar ontspanning

27.00

Je hebt je buitenlandse hond in huis. Hij is gestrest en moet wennen aan zijn nieuwe omgeving. Dit is de belangrijkste fase in de verdere relatie met je hond. Maar wat moet jij nou doen om je hond een zo goed mogelijke start te geven? Welke signalen geeft je hond nu al af waar je rekening mee moet houden? In deze module word je geholpen. Met verschillende lessen word je stap voor stap begeleid in het herkennen en verminderen van de stress bij je hond. Zo ga je goed van start met je hond. Je zorgt ervoor dat je hond minder stress ervaart en open staat om een band met jou op te bouwen.

Beschrijving

Na aankoop ontvang je in je mailbox direct de toegang tot de online module (check ook altijd even je spambox). Je krijgt één jaar onbeperkt toegang tot informatie, instructiefilmpjes en oefeningen zodat je aan de slag kan op het moment dat jij het wil. De module Van Stress naar Ontspanning bestaat uit de volgende lessen:

Les 1 – Leer hoe de stress van je hond is ontstaan en welke invloed dit heeft op (het leervermogen van) je hond

Les 2 – Stel wekelijks met de stressmeter vast welke stress signalen je hond laat zien en ontvang de samenvatting in je mail

Les 3 – Volg het schema van de dagstructuur en weet precies wat je wel en niet moet doen om op een goede manier in de basisbehoefte van je hond te voorzien

Les 4 – Gebruik de wandelinstructie en bekijk het instructiefilmpje voor een goede start van je wandeling

Les 5 – Lees de tips voor de eerste weken

Aanvullend aan de lessen lees je ook een verhaal uit onze praktijk. In welke valkuilen zijn wij getrapt en welk effect had dat?